Op maat
Bijna alles is mogelijk, samen bespreken we waar ù blij van wordt. En dat regelen we dan! Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Wilt u iets anders dan het aanbod op onze site? Laten we even overleggen, samen komen we er altijd wel uit!

Smakelijk zakelijk
Ontvangt u weleens klanten of cursisten op de zaak en wilt u graag smakelijk uitpakken? Wordt er overgewerkt of wilt u uw medewerkers gewoon af en toe eens heerlijk verrassen? Laat ons de lunch of het diner dan verzorgen! Altijd vers, gezond en smakelijk. En zo eenvoudig of uitgebreid als ù dat wilt. We brengen het langs, u heeft er geen omkijken naar.
En dieetwensen, die zijn natuurlijk geen probleem!

Walking dinner
Wil u de hele avond lekker onder de pannen zijn met eten en gezelligheid? En heeft u daar graag wat reuring bij? Kies dan voor een walking dinner! Wij bereiden het eten bij u op locatie. Dat geeft een bijzondere sfeer en een gevoel van luxe. Kijkt u gerust op onze vingers terwijl we de lekkerste gerechten voor u klaarmaken! Gedurende de avond komen we een aantal keer langs met heerlijke, mooi opgemaakte gerechtjes. Aan het einde van de avond zijn uw gasten voldaan en hebben ze lekker kunnen bijpraten met andere gasten. Als dat handig is, brengen we onze eigen oven en bakplaten mee. Serviesgoed en glazen kunnen we ook verzorgen, als u wilt. En de drank? Ook die kunt u aan ons overlaten. Het enige dat u nog hoeft te doen, is genieten!

BBQ diner
Barbecueën kan tegenwoordig in elk jaargetijde. Bij Happa’s & Tappa’s vinden we dat geweldig. Wij zijn vóór ‘anders dan anders’. Hoe leuk is het om barbecueën te combineren met een driegangendiner?! Op onze stoere, sfeervolle ‘Little Joe-’ of ‘Big Joe’-barbecue maken wij voor u een voor-, hoofd- èn nagerecht. We gebruiken daarbij speciale Argentijnse Black Ranch-kolen; in elke hap proeft u die heerlijke doorrookte barbecuesmaak. Het eten wordt er nòg lekkerder van! En u? U hoeft niets te doen. U zit gezellig aan tafel met uw familie, vrienden of collega’s. Het eten wordt, vers van de barbecue, warm en smakelijk, aan tafel geserveerd. Een heerlijke combinatie van barbecuegerechten op uw bord en verwend worden aan tafel.
U heeft al een driegangen Barbecue Diner vanaf € 19,75 per persoon.

Diner chantant
Goed eten máákt uw feestje. Maar er is meer! Hoe leuk zou het zijn als we de gerechten zingend opdienen? Of als we uw gasten zingend aan tafel nodigen? Of allebei? Of we verzorgen tijdens de maaltijd een muzikaal intermezzo? Kan gewoon! Het geeft uw feest nèt dat beetje extra!

Happa’s
Geeft u een borrel thuis, op locatie of op het werk? Met onze Happa’s verwent u uw gasten met heerlijke borrelhapjes. Kleine moeite, groot plezier! We maken ze graag bij u thuis. Heerlijk vers bereid kunnen ze meteen geserveerd worden. Hoe luxe en sfeervol is dat, iemand die ‘live’ de heerlijkheden staat te maken waarmee uw gasten verwend worden?! U wil natuurlijk geen troep in huis, dus we laten de keuken schoon achter en nemen de afwas mee. Gaat u maar lekker feesten!

Happa’s & Tappa’s
Met onze Happa’s & Tappa’s stelt u zelf een maaltijd samen van verschillende happen. Combineer dat met ons heerlijke en eerlijke boerenbrood met een lekker smeerseltje en je hebt alles wat je hartje begeert! Of bijna dan toch. Voor de extra verwennerij kunnen we het bij u thuis komen maken. Alles wordt vers bereid en opgediend, tast toe!

Lunches
Bij ons kunt u terecht voor alle soorten lunches. Wilt u het eenvoudig houden met alleen lekkere (biologische) broodjes met melk of karnemelk? Geen punt.
Wilt u liever een uitgebreide of luxe lunch met soep uit een glaasje en bijzondere broodjes of sandwiches, een salade of een hartige quiche? Wij verzorgen het voor u.
Wij leveren op maat gemaakte lunches vanaf 10 personen op welke locatie u maar wilt.
Bel ons: 06 342 911 78 / 035-6026452